Το καλάθι είναι άδειο
Σχετικά με το προϊόν
1. Καλούπι τηγανητού αυγού σε σχήμα κουκουβάγιας
2. Τηγανίστε το αυγό, μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για μικρά, εξαιρετικά pancakes
3. Ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες, επιφάνεια με αντικολλητική επίστρωση για εύκολο ξεφόρμαρισμα, απλό καθαρισμό και εύκολο κράτημα
4. Κατάλληλο για θερμοκρασίες: Περίπου -30 έως 230 βαθμούς Κελσίου
5. Κάντε το πρωινό σας πιο ελκυστικό και ενδιαφέρον
Οδηγίες χρήσης
1. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής για να απλώσετε λάδι, ζεστάνετε το αντικολλητικό τηγάνι και το καλούπι για περίπου 30 δευτερόλεπτα
2. Σπάστε τα αυγά, τοποθετήστε έναν κρόκο σε κάθε μάτι, στη συνέχεια ρίξτε τα ασπράδια αυγών στο υπόλοιπο του καλουπιού.
3. Μαγειρέψτε για 30 δευτερόλεπτα σε μέτρια φωτιά, στη συνέχεια ρίξτε περίπου 2 κουταλιές της σούπας νερό στο τηγάνι. Καλύψτε με ένα καπάκι και περιμένετε περίπου 2 λεπτά πριν γλιστρήσετε το αυγό από το τηγάνι σε ένα πιάτο
1. Καλούπι τηγανητού αυγού σε σχήμα κουκουβάγιας
2. Τηγανίστε το αυγό, μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για μικρά, εξαιρετικά pancakes
3. Ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες, επιφάνεια με αντικολλητική επίστρωση για εύκολο ξεφόρμαρισμα, απλό καθαρισμό και εύκολο κράτημα
4. Κατάλληλο για θερμοκρασίες: Περίπου -30 έως 230 βαθμούς Κελσίου
5. Κάντε το πρωινό σας πιο ελκυστικό και ενδιαφέρον
Οδηγίες χρήσης
1. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής για να απλώσετε λάδι, ζεστάνετε το αντικολλητικό τηγάνι και το καλούπι για περίπου 30 δευτερόλεπτα
2. Σπάστε τα αυγά, τοποθετήστε έναν κρόκο σε κάθε μάτι, στη συνέχεια ρίξτε τα ασπράδια αυγών στο υπόλοιπο του καλουπιού.
3. Μαγειρέψτε για 30 δευτερόλεπτα σε μέτρια φωτιά, στη συνέχεια ρίξτε περίπου 2 κουταλιές της σούπας νερό στο τηγάνι. Καλύψτε με ένα καπάκι και περιμένετε περίπου 2 λεπτά πριν γλιστρήσετε το αυγό από το τηγάνι σε ένα πιάτο







