Φόρμα Επιστροφής Προϊόντος

1. Κατάθεση σε Τράπεζα

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποια πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε τις ώρες παράδοσης στο σπίτι σας, μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε τράπεζα.

Θα πρέπει να προπληρώσετε την παραγγελία σας σε μια από τις παρακάτω τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε:

Όνομα Τράπεζας: Εθνική Τράπεζα

Εκδότης Λογαριασμού: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ (OTIUM)

Αριθμός Λογαριασμού: 225/002336-18

IBAN: GR5401102250000022500233618

BIC/SWIFT: ETHNGRAA

Όνομα Τράπεζας: Τράπεζα Πειραιώς

Εκδότης Λογαριασμού: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ (OTIUM)

Αριθμός Λογαριασμού: 5505-083534-110

IBAN: GR1901725050005505083534110

BIC/SWIFT: PIRBGRAA

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την κατάθεση μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας ή τηλεφωνικώς κατά την πραγματοποίηση της συναλλαγής.

Όταν επιβεβαιώσουμε την πληρωμή της παραγγελίας σας, θα αποσταλεί άμεσα ,εκτός αν πρόκειται για προϊόν Κατόπιν Παραγγελίας, στα οποία ισχύει το χρονικό διάστημα αποστολής που αναγράφεται πάνω από την τιμή.

Για web banking, παρακαλούμε επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε κάνοντας κλικ πάνω στο σύνδεσμο και στη συνεχεία θα γίνει ανακατεύθυνση στο site της τράπεζας σας.

2. Πληρωμή με Κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://olla.gr/ δέχεται όλες τις γνωστές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα μας προστατεύονται από την ισχυρότερη κωδικοποίηση (SSL-128 bit και ψηφιακό πιστοποιητικό) η οποία εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σε περισσότερες από 500 εταιρείες παγκοσμίως.

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα, θα πρέπει την ημέρα της παράδοσης να παρουσιάσετε στον κούριερ την κάρτα και την ταυτότητα σας. Επιπλέον, αν έχετε πληρώσει με κάρτα, δεν μπορεί να παραλάβει άλλος την παραγγελία εκτός από εσάς. Ακόμη και σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα, θα πρέπει να παρουσιάσετε την κάρτα και την ταυτότητα σας. Τα ίδια ισχύουν και όταν παραγγέλνετε εκ μέρους κάποιας εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να παρουσιαστεί η εταιρική κάρτα και πάνω να αναγράφεται το όνομα του παραλήπτη.

Επιπλέον, εγγύηση για τις συναλλαγές στην ιστοσελίδα μας αποτελούν οι περισσότεροι από τους 1000 επισκέπτες καθημερινά και η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης μας από το 2009.

BestPrice Customer Review Award