Το καλάθι είναι άδειο
1. Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
2. Σχεδιασμός τμημάτων, ελέγχει το μέγεθος των κεφτεδών
3. Λείανση επιφάνειας, λεία επιφάνεια, εύκολος καθαρισμός
4. Σχεδιασμός κοίλου-κυρτής επιφάνειας κουταλιού, τα χάπια δεν γλιστρούν εύκολα
5. Άνετες λαβές, λεία άκρα και χωρίς γρατζουνιές
6. Ανθεκτικό υλικό, δεν διαβρώνεται και δεν σκουριάζει εύκολα
7. Εύκολη χρήση: απλά βάλτε το κιμά στην αυλάκωση του εργαλείου, στη συνέχεια κόψτε και κυλήστε με τη σπάτουλα








