μέχρι να λήξει η προσφορά Πρωτοχρονιάς

Αντίστροφη μέτρηση Πρωτοχρονιάς

Η προσφορά έληξε
00
Μέρες
00
Ώρες
00
Λεπτά
00
Δευτερόλεπτα

Επικοινωνία & Ωράριο

Κλειστά τώρα
Ωράριο Σήμερα: Δευ-Παρ: 09:00-17:00 • Σάβ: Closed • Κυρ: Closed

XIAOLIN XL-4006 Car Shockproof Anti-slip Mount Holder, XIAOLIN XL-4006 Car Shockproof Anti-slip Mount Holder For Most Tablet And Phone(Μαύρο)

Κατόπιν παραγγελίας (7-15 εργάσιμες ημέρες)
4.59
(με ΦΠΑ)
SK1778965
+
Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 10+ 30+ 50+ 100+
Τιμή 3.76 3.44 3.21 2.98
1. Απλή δομή και εύκολη εγκατάσταση. Μαύρο ταμπλό με βάση με οπές, ασφαλές και σταθερό. Επίσης, μια καλή επιλογή ως βάση για παρακολούθηση τηλεόρασης στο σπίτι.
2. Σχεδιασμός βάσης αυτοκινήτου με 2 γωνίες: Λαστιχένιο κομμάτι βάσης τηλεφώνου με σχεδιασμό 2 άγκιστρων για να συγκρατεί με ασφάλεια τη συσκευή σε διαφορετικές γωνίες. Η βάση άγκιστρου μπορεί να συγκρατήσει το πάχος της συσκευής.
3. Εύκολος καθαρισμός: Μαλακός δίσκος σιλικόνης που κολλάει σφιχτά σε οποιαδήποτε κονσόλα χωρίς κόλλες, συνολικό υλικό σιλικόνης για την προστασία του τηλεφώνου σας κατά τη χρήση. Δίσκος σιλικόνης υψηλότερης ποιότητας και μεγαλύτερου πάχους. Όπως με κάθε προϊόν σιλικόνης, αποφύγετε ακραίες θερμοκρασίες. Καθαρίστε αυτή τη σιλικόνη απευθείας με νερό.
4. Μεγάλη επιφάνεια για ευέλικτη ρύθμιση του πλάτους: Η βάση περιστρέφεται και μετακινείται (40-137mm) για να ταιριάζει σε καλό μέγεθος/πλάτος τηλεφώνου, εύκολη στη χρήση. Μπορείτε να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας οριζόντια ή κάθετα.
5. Μη μαγνητικό, δεν απαιτείται κόλλα ή κόλλα: Μπορεί να κολλήσει απευθείας στο ταμπλό αυτοκινήτων, φορτηγών, SUV κ.λπ. Η βάση αυτής της βάσης, η οποία είναι επίσης επίπεδη σιλικόνη, συγκρατεί πολύ καλά στο ταμπλό, δεν γλιστράει όταν στρίβετε, καθιστώντας την μια καλή βάση ταμπλό εάν οι συνήθειες οδήγησής σας είναι όριο ταχύτητας και αργές στροφές.