1. Το καλούπι σοκολάτας γλειφιτζούρι σιλικόνης είναι μη τοξικό, άγευστο, ανθεκτικό, εύκαμπτο, αντικολλητικό, επαναχρησιμοποιήσιμο και σιλικόνη ποιότητας τροφίμων.
2. Η κατάλληλη θερμοκρασία κυμαίνεται από -40 Κελσίου έως 230 Κελσίου ( -40 Φαρενάιτ έως 446 Φαρενάιτ).
3.Το παχύτερο υλικό που χρησιμοποιούμε αυτή τη στιγμή βοηθά επίσης να αντισταθεί στο φρεζάρισμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά.
2. Η κατάλληλη θερμοκρασία κυμαίνεται από -40 Κελσίου έως 230 Κελσίου ( -40 Φαρενάιτ έως 446 Φαρενάιτ).
3.Το παχύτερο υλικό που χρησιμοποιούμε αυτή τη στιγμή βοηθά επίσης να αντισταθεί στο φρεζάρισμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά.